Cookie-politik

Dette website anvender cookies til følgende formål:

 

Funktionalitet

Nødvendige cookies, som sikrer tekniske funktioner, eksempelvis når du har afvist cookies eller kan benytte sociale medier fra siden ved at dele indhold herfra.

Præferencecookies, som husker dine valg og indstillinger.

 

Analyseformål

Trafikmåling, så vi blandt andet ved, hvor mange, der besøger vores site.

Drifts- og optimeringscookies, som hjælper os til at forbedre brugeroplevelsen, fordi vi kan analysere, hvordan siden findes, bruges og af hvilken type brugere.

Målrette marketing, så vi kan tilpasse og forbedre vores markedsføring og gøre den mere relevant for vores brugere.

Anonym tracking til marketingbrug på tværs af websites, så vi kan få en bedre idé om, hvilken type brugere, som besøger vores site, og hvilket mønster, vores brugere har.

 

Hvem sætter cookies på websitet?

1.parts cookies sættes af:

Go’ bolig - Koncenton A/S

Prismet

Silkeborgvej 2

DK-8000 Aarhus

 

3. parts cookies sættes af:

Google Analytics

Autopilot HQ

Facebook

LinkedIn

Microsoft

Sleeknote

Vimeo

Snowplow Analytics

ClickDimensions

Adform

 

Ejeroplysninger:

Dette website udbydes af:

 

Go’ bolig - Koncenton A/S

Prismet

Silkeborgvej 2

DK-8000 Aarhus

Tlf.: +45 69 13 49 00

CVR-nr.: 36547065

Hjemmesideejeren er ansvarlig efter dansk ret for cookies eller lignende teknologier i forbindelse med brug af nærværende hjemmeside.

 

Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres lokalt på din enhed eller giver mulighed for at tilgå allerede lagrede oplysninger på din enhed. Du kan læse mere om cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside her.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

Eksempler på, hvad cookies kan bruges til:

Cookies kan bruges til at sikre en bestemt funktion, eksempelvis at du har logget ind, får multimedievideoer og social media plug-ins til at virke mm. Disse cookies kaldes også nødvendige og præference-cookies.

De kan også bruges til at måle antal besøgende (trafikmåling) og forbedre brugervenligheden på en side ved at analysere, hvordan websiden bruges (drift og optimering).

Cookies kan også bruges til at tilrette markedsføring til dig, så den bliver mere relevant eller til at finde ud af, hvilken slags profil og mønster, brugere af websiden har. Sådanne cookies kaldes analyse/marketing, anonym tracking på tværs af websites.

 

Så lang tid opbevares cookies

Cookies kan være permanente eller såkaldte session cookies, der sletter sig selv, når du lukker din browser eller efter et vist stykke tid (som kan variere fra timer til måneder eller endda år), men fornyes ved hvert besøg.

 

Levetid for cookies på dette website:

Nogle cookies på dette site er permanente, dvs. at du selv skal slette dem, hvis du ønsker dem fjernet, mens nogle er session cookies, der sletter sig selv, når du lukker din browser.

Andre cookies på websitet er session cookies, der har længere levetid (hvis ikke du sletter dem, før de udløber eller fornyes):

Cookies fra Google Analytics (trafikmåling) - udløber senest efter to år.

 

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies fra hjemmesiden, kan du vælge cookies fra i din browser. Information om dette findes hos den enkelte browser leverandør. Dette kan dog betyde, at du muligvis ikke kan benytte vores side helt eller delvist.

 

Du kan se hvordan du sletter cookies i de mest almindelige browsere og enheder her.

 

 

 

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik er senest opdateret d. 09-03-2021

Privatlivspolitikken omfatter behandlingen af personoplysninger om besøgende på hjemmesiden www.gobolig.dk herunder indsamling af kontaktinformationer i forbindelse med fx elektroniske interessekort.

Vi opfordrer dig til at læse denne privatlivspolitik, hvor du kan læse om vores behandling af dine personoplysninger.

Vi behandler personoplysninger i overensstemmelse med:

- Databeskyttelsesforordningen (Europa-Parlamentets og Rådets forordning af 2016-04-27 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger og om ophævelse af direktiv 95/46/EF (generel forordning om databeskyttelse) (2016/679)),

- Databeskyttelsesloven (Lov 2018-05-23 nr. 502 om supplerende bestemmelser til forordning om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger),

- Markedsføringsloven (Lov 2017-05-03 nr. 426) og

- Cookiebekendtgørelsen (Vejledning 2019-12-10 nr. 10189 til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr).

 

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Go’Bolig - Koncenton A/S.

Silkeborgvej 2

DK-8000 Aarhus

Tlf.:+45 69 60 70 40

CVR-nr.: 36547065

 

Kontaktoplysninger på databeskyttelsesrådgiveren

Vi har ikke en databeskyttelsesrådgiver. Men du kan skrive til os vedrørende vores behandling af dine personoplysninger på denne mail: gdpr@gobolig.dk.    

 

Formålene med behandlingen og retsgrundlaget

Når vi indsamler, behandler og opbevarer personoplysninger om dig, gør vi det for at kunne give dig den bedste kundeoplevelse ved at tilpasse vores budskaber til dine interesser, herunder i visse tilfælde på sociale medier. Vi behandler dine personoplysninger fortroligt.

Nedenfor kan du læse en samlet oversigt over, hvornår Go bolig indsamler og behandler personoplysninger om dig, og hvad grundlagt for vores behandling er.

 

Hjemmesidebesøgende:

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi med dit samtykke, oplysninger om dig og din brug af siden, f.eks. om hvilke undersider, du besøger, hvornår du besøger hjemmesiden og din interesse indenfor vores lejemuligheder.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion samt foretage målrettet markedsføring via Google Ads og sociale medier bl.a. Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi indsamler således oplysninger om dig, så vi kan vise dig relevant indhold og markedsføringsmateriale.

Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a (samtykke).

De tredjeparter som sætter cookies på hjemmesiden kan anvende dine personoplysninger til egne formål. Se liste over de enkelte tredjeparter ovenfor under cookiepolitikken.

 

Nyhedsbrev:

Når du melder dig til at modtage vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om dit navn og e-mailadresse. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på afmeldingsknappen i bunden af nyhedsbrevet. Herefter sender vi ikke flere nyhedsbreve til dig.

Formålet er at levere et nyhedsbrev til dig, som retter sig mod dine interesser og ønsker, så du oplever, at indholdet er relevant.

Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a (samtykke).

 

Oprette søgeagent:

Når du opretter en søgeagent på vores hjemmeside, indsamler vi de oplysninger, vi skal bruge for at give dig besked, når der kommer en bolig til leje, der matcher dine ønsker. De oplysninger vi indsamler er navn, e-mailadresse, telefonnummer og dine interesser for landsdel, antal værelser og maks. husleje pr. måned.

Formålet er at opfylde vores aftale med dig, levere en god kundeservice samt indgå i dialog om dine interesser, hvor vi løbende oplyser om vores lejemuligheder på e-mail eller telefon.

Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a (samtykke).

 

Åbent hus arrangementer, fremvisning eller underskrive lejekontrakt uden fremvisning:

Når du tilmelder dig vores åben hus arrangementer, booker fremvisning eller udfylder vores formular på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, vi skal bruge for at levere den service du har skrevet dig op til. Vi behandler dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, oplysninger om dine interesser og evt. hvis du udfylder oplysninger i kommentarfeltet.

Formålet er at opfylde vores aftale med dig, levere en god kundeservice, samt indgå i dialog om dine interesser på e-mail og telefon.

Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a (samtykke).

 

Sociale medier:

Når du vælger at følge Go’ bolig på sociale medier, eksempelvis på Facebook eller LinkedIn, vil du se nyheder fra Go’ bolig.

Formålet med at anvende sociale medier, er at holde interesserede følgere opdaterede på bl.a. nye lejemuligheder, information om Go’ bolig og nye tiltag i selskabet mv.

Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a (samtykke).

 

Markedsføring på sociale medier:

Tillader du markedsføring på cookiebanneret, anvender vi personoplysningerne fra cookies til at målrette markedsføring på sociale medier. I den sammenhæng sikrer vi os, at vi ikke målretter vores markedsføring ved at bruge følsomme personoplysninger.

 

Modtagere eller kategorier af modtagere

Personoplysningerne deles med tredjeparter, der hjælper os med at målrette vores markedsføring til andre, der kunne være interesserede i vores produkter og services. Eksempelvis bruger vi personoplysninger fra hjemmesiden til at sikre, at vi sender markedsføring ud til lignende personer gennem Facebook, Instagram og andre hjemmesider, hvor vi viser vores annoncer.

 

Personoplysningerne behandles desuden på vores vegne af vores it-leverandører (databehandlere).

 

Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer

Vi overfører personoplysninger udenfor EU, herunder blandt andet USA. Dine personoplysninger kan dog også blive overført til andre tredjelande. Overførslen sker på baggrund af EU-Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Du kan finde standardbestemmelserne på EU-Kommissionens hjemmeside.

 

 

Opbevaring af dine personoplysninger

Hvis du anmoder om at blive slettet, herunder eksempelvis ved at afmelde et nyhedsbrev, sletter vi dine personoplysninger hurtigst muligt. Når du tilmelder dig åben hus arrangementer, fremvisning eller udfylder anden formular på hjemmesiden, sletter vi dine oplysninger efter 30 dage, hvis du ikke indgår lejekontrakt inden udløbet af denne periode.

Dokumentation for dine samtykker opbevares i 5 år, efter det senest er anvendt, da vi er forpligtede til at kunne dokumentere, at du har givet samtykke, og da forældelsesfristen for overtrædelse af databeskyttelsesforordningen er 5 år.

 

Automatiske afgørelser, herunder profilering

Vi anvender ikke automatiske afgørelser, herunder profilering.

 

Retten til at trække samtykke tilbage

Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at ændre dine indstillinger i cookiebanneret på hjemmesiden.

 

Hvis du har samtykket til, at vi må kontakte dig på e-mail eller telefon, kan du trække dit samtykke tilbage ved at skrive til: info@gobolig.dk.  

 

Dine rettigheder

Såfremt vores behandling af dine personoplysninger er omfattet af databeskyttelsesforordningen, har du en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Du skal dog være opmærksom på, at i nogle tilfælde er vi fælles dataansvarlig med de tredjeparter, som også indsamler personoplysninger gennem cookies på siden, eller de modtagere, som vi deler personoplysninger med. I de tilfælde tillader vi os at sende din anmodning videre til den pågældende tredjepart eller henvise til denne, hvis det er relevant for at besvare din anmodning.

 

Dine rettigheder fremgår særligt af artikel 13-18 og artikel 20-22 i databeskyttelsesforordningen.

 

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os (se ovenfor). Dine rettigheder er:

 

Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at se de personoplysninger, som vi behandler om dig, og få en række oplysninger om behandlingen.

Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige/forkerte personoplysninger om dig rettet.

Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige interne sletteretningslinjer indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling: Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet): Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

 

Vi underretter enhver modtager, som personoplysningerne er videregivet til, om enhver berigtigelse eller sletning af personoplysningerne eller begrænsning af behandling, medmindre dette viser sig umuligt eller er uforholdsmæssigt vanskeligt. Vi oplyser dig endelig om disse modtagere, hvis du anmoder om det.

 

Klage

Derudover har du retten til at indgive klage til Datatilsynet via www.datatilsynet.dk eller på www.borger.dk over vores behandling af personoplysninger.

 

Ændringer

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre denne privatlivspolitik. Den seneste version vil til enhver tid være tilgængelig på vores side. Øverst på siden er datoen for versionen af persondatapolitikken anført. Såfremt du ikke læser denne politik direkte på vores hjemmeside, anbefales det at tjekke politikkens datooplysning med datoen på privatlivspolitikken på vores hjemmeside. Hvis der foretages ændringer i vores behandling af personoplysninger, giver vi dig også besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

 

 

ConveyThis