Aarhus

Lejligheder og lejeboliger i Aarhus

Er du på udkig efter en lejlighed i Aarhus? Så kig med her! Vi har mere end 850 lejeboliger i Aarhus, og fælles for dem alle er, at de er nybyggede med fokus på kvalitet og funktionalitet.

Uanset om du leder efter en centralt placeret lejlighed i Aarhus C lige ved Vesterbro Torv eller om dit kommende hjem skal ligge i en af byens populære forstæder, så har vi en bred portefølje af lejligheder i Aarhus for enhver smag.

Lejligheder på Trøjborg

Trøjborg er en attraktiv placering for dig, der gerne vil bo tæt på midtbyen, men samtidig opleve den helt særlige stemning ved at bo i ’en by i byen’. Vores lejligheder på Trøjborg henvender sig især til unge par, singler og studerende, der leder efter en attraktiv mindre lejligheder eller en delevenlig bolig. I de fleste af vores lejeboliger på Trøjborg har du mulighed for at nyde det gode vejr fra en privat altan eller terrasse.

Lejligheder i Åbyhøj

I Åbyhøj ligger det nye boligkvarter Åbyen, der grænser op til de smukke, grønne oaser ved Aarhus Å. Fordelen ved en lejlighed i Åbyhøj er, at du har kort afstand til by og uddannelsesinstitutioner, samtidig med at det er let at komme mod Silkeborg og videre vest på med offentlig transport. Vores lejeboliger i Åbyhøj henvender sig særlig til unge, da ejendommen byder på både tagterrasse med boldbane, take-away, fitness og indkøb lige uden for døren.

Lejligheder i Viby J

Vores nyeste ejendom i Aarhus ligger i Viby J. Bydelen i det sydvestlige Aarhus er et spændende område i udvikling med stor diversitet, da her både er villaer og flere kollegier for byens studerende. Til dig, der leder efter en lejlighed i Viby J, finder du på Christian X’ Vej 73 flotte mindre lejligheder til priser fra kun DKK 4.300. De flotte lejligheder er bestemt et kig værd, hvis du er på udkig efter en prisvenlig lejebolig i Viby J.

Lejligheder i Risskov

Hvem drømmer ikke om at bo tæt på både skov, hav og by? Den unikke kombination finder du i Risskov nord for Aarhus. Vores lejligheder i Risskov er store og flotte med alt i hårde hvidevarer. Vi har blandt andet lejligheder på Arresøvej i det nye Risskov Engby og på Vikærsvej i Vejlby, der henvender sig til både par, familier og som delelejligheder for studerende. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du leder efter en lejebolig i Risskov.   

ConveyThis