Kender du vores søgeagent?

Ligegyldigt om du er ny eller erfaren på lejemarkedet, så kender du helt sikkert til de udfordringer, der kan opstå, når man skal finde ny bolig. Ofte kræver adgang til de ledige lejemål et abonnement eller mange år på venteliste. Men sådan er det ikke hos os. Når vi får en ledig bolig til leje, så lejer vi den ud til den første interesserede, der er klar til at underskrive kontrakten.

Se vores nye boliger før alle andre
Vi udlejer vores boliger gennem vores eget website, sociale medier og nyhedsbreve. Hvis du vil have besked som den første, når vi har en ledig bolig, der matcher dine søgekriterier, så skal du tilmelde dig vores søgeagent. Søgeagenten er en gratis service, hvor du får en mail direkte i den indbakke, når vi har en bolig, der passer til dig. Udfyld blot dine oplysninger og din krav til boligen, og så sørger vi får, at du får besked.

Tag til fremvisning og underskriv din kontakt
Har du modtaget en mail om en ledig bolig, som du gerne vil høre mere om? Så kontakt os hurtigst muligt og aftal en fremvisning. Vi tilbyder altid muligheden for at se boligen enten fysisk eller digitalt inden du underskriver din kontrakt. Så er du nemlig helt sikker på, hvad du får – og du får samtidig mulighed for at stille spørgsmål til vores udlejningskonsulenter. Hvis boligen falder i din smag, så er det bare at underskrive!

Kom et skridt nærmere din drømmebolig
Vil du have direkte besked, når vi har en ledig bolig, der passer til dig? Så tilmeld dig vores søgeagent.

Opret søgeagent

Relaterede artikler

Sådan fungerer vores udlejningskoncept

Vores udlejningsproces er simpel og problemfri. Se med i videoen her!

Nyt klimavenligt boligprojekt i Odder

35 bæredygtige lavenergirækkehuse i Odder står snart klar til at tage imod lejere fra hele Østjylland.

Foretrækker du fysisk eller virtuel fremvisning?

Vidste du, at du kan se boligvideoer og 3D-visualiseringer fra de fleste af vores ejendomme?

Stort projekt på trapperne i Odense

215 kvalitetslejligheder står klar til indflytning i sommeren 2021.