Stort projekt på trapperne i Odense

Byggeriet i Tigergaarden kommer til at bestå af 1- og 2-værelses lejligheder og bliver dermed det oplagte hjem for studerende og unge par eller singler. Ejendommens placering på hjørnet af Nørregade og Østre Stationsvej lige ved Odense Banegård gør boligerne meget attraktive for alle, der ønsker at bo lige i hjertet af Odenses byliv.

 

 


Attraktive, lyse boliger i populær studieby

De 215 boliger fordeles på 7 etager – fra stueniveau til 6. sals højde. Der er 201 stk. 1-værelses lejligheder på 27-53 m2 og 14 stk. 2-værelseslejligheder på 49-53 m2. Alle lejligheder er praktisk indrettet med tekøkken, bad/toilet, lille opholdsområde og sengeplads. De store vinduespartier sikrer lyse og indbydende boliger. Til alle etager er der tilknyttet skønne fællesområder, så beboerne kan mødes i hyggelige omgivelser.

Central placering i centrum af Odense
Alt, hvad Odense har at byde på, er inden for gåafstand fra ejendommen. Restauranter, caféer, take away-steder, fitness, indkøb og specialbutikker ligger inden for en radius af 500 meter. Der er nem adgang til offentlig transport fra ejendommen med kun et par hundrede meter til banegård og busstoppested. Herfra er der nem adgang til hele Odense såvel som til resten af landet. Fra adressen kan motorvejstilkørslen til E20 mod Jylland og Sjælland nås på 15 minutter. Når den nye letbane forventeligt begynder at køre i slutningen af 2021, får den stoppested lige rundt om hjørnet. Herfra vil der bl.a. være direkte forbindelse til Syddansk Universitet på mindre end 20 min, ligesom University College Lillebælt kan nås på 15 minutter på cykel.

Skriv dig på interesselisten og få nyheder om projektet direkte i din indbakke

Vil du vide mere om de attraktive boliger? Så besøg vores side kommende projekter og skriv dig på interesselisten for Tigergaarden.

Relaterede artikler

Sådan fungerer vores udlejningskoncept

Vores udlejningsproces er simpel og problemfri. Se med i videoen her!

Nyt klimavenligt boligprojekt i Odder

35 bæredygtige lavenergirækkehuse i Odder står snart klar til at tage imod lejere fra hele Østjylland.

Foretrækker du fysisk eller virtuel fremvisning?

Vidste du, at du kan se boligvideoer og 3D-visualiseringer fra de fleste af vores ejendomme?

Kender du vores søgeagent?

Gider du heller ikke ugennemskuelige ventelister? Tilmeld dig vores søgeagent.