FÆLLESSKABET ER HJERTET I GO'BOLIG ALMANAK

Go'Bolig Almanak udgør den ramme, hvor livet leves. Fællesskabet dyrkes. Og årstiderne mærkes. 55+ konceptet understreger, at fokus er på et fællesskabsorienteret, aktivt og trygt liv, hvor mennesker bor, lever og mødes - med omgivelser, faciliteter og services, der imødekommer beboernes behov. Ét af tiltagene i Almanak-boligerne er vores fællesskabskoordinator, som faciliterer et godt naboskab og meningsfulde fællesskaber.

Når et fælleshus åbner for beboerne, kickstartes aktiviteter baseret på individuelle interesser som; sang, spil, gåture, have, madlavning mv. Hvert fælleshus har et fælleshusudvalg bestående af en gruppe af ejendommens beboere, som samarbejder tæt med Go'Boligs fællesskabskoordinator for at sikre et velfungerende fælleshus fyldt med aktiviteter, der matcher beboernes interesser. Aktiviteterne kan være alt lige fra gåture til brætspil og juleaften i fælleshuset.

Seniorbofællesskaber øger livskvaliteten for mange. Mindre ensomhed. Mindre mistrivsel. Mere livskvalitet. Her er både plads til at være alene i sin egen bolig - og plads til at være sammen med mange gode naboer på fællesarealerne, når man har lyst til det.

VORES GO'BOLIG ALMANAK BOLIGER

Vi har allerede flere velfungerende ejendomme til 55+ lejere uden hjemmeboende børn. Ejendommene ligger i Danmarks vækstbyer. Vi får hele tiden flere ejendomme til porteføljen, så det er værd at holde øje, hvis du er interesseret i at være en del af et Go'Bolig Almanak fællesskab.

Følgende ejendomme er allerede i drift eller udlejning:

Fællesheden,​ Albertslund
Pulsen, Roskilde
Mariehaven, Ringsted
Nørrestrand, Horsens
Bendixminde, Odder
Sporbyen, Randers
Risskovhaven, Risskov
Raunsborgparken, Hedensted
Sivhusene, Frederikssund
Bertasminde, Trige
Agerbækshave, Risskov

 

Martin HJÆLPER MED DET PRAKTISKE

På alle Go’Bolig Almanak-ejendomme er der tilknyttet en vicevært, som hjælper med store og små problemer. I Sporbyen i Randers har de for eksempel Martin. Han hjælper beboerne med alt fra IT-problemer til at få skiftet filtre til et flækket toiletbræt. Hør her, hvad Martin fortæller:

VORES KOMMENDE GO'BOLIG ALMANAK EJENDOMME

Hvis du er interesseret i en af vores kommende boliger, har du mulighed for at skrive dig op på vores interesseliste. Så får du som en af de første besked når vi har nyt at fortælle om ejendommen og vil modtage en VIP invitation til åbent hus. Klik på linket herunder og skriv dig på interesselisten:

 

PLADS TIL AT VÆRE VOKSEN

Go’Bolig Almanak er for lejere over 55 år uden hjemmeboende børn.
Vores Go’Bolig Almanak ejendomme er fordelt over hele landet, hvor de særligt er beliggende i vækstbyerne tæt på både indkøb, infrastruktur og kulturelle tilbud. Ejendommene har faciliteter til at rumme fællesskabet, så beboerne har mulighed for at dele hverdagen sammen og mødes til fælles aktiviteter. De har selvfølgelig også alt, hvad man ønsker sig i form af fuld hvidevarepakke samt gode køkken- og badefaciliteter.

Almanak henviser til årets, naturens og livets cirkularitet. Der anslås at være 10.000 seniorboliger i Danmark i dag, og undersøgelser viser, at i 2040 vil 120.000 mennesker over 55 år bo i bofællesskaber. Vi ser et stort potentiale for at bidrage til samfundsudviklingen ved at skabe moderne lejeboliger med et godt naboskab og fællesskaber for borgere over 55 år.

GO'BOLIG ALMANAK. PLADS TIL AT VÆRE DIG

Kilde: SFI, 2017

HAR DU BRUG FOR AT KOMME I KONTAKT MED OS?

Hvis du har spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her på siden, er du velkommen til at kontakte os på både mail og telefon:

Email: info@gobolig.dk

Telefon: +45 69607040. Telefontid: Alle hverdage: 9.00-14.00. 

Er du allerede lejer hos og ønsker at indberette fejl på dit lejemål, sker det her.

 

Følg os gerne på vores sociale medier:  

Facebook

Instagram

LinkedIn

TikTok