DERFOR SKAL DU VÆLGE GO'BOLIG

Allerede inden du flytter ind i en af vores boliger, vil du opdage, hvad der gør, at du vil blive boende. Vores boliger er nybyggede med de bedste materialer og har gennemtænkte planløsninger, solide hårde hvidevarer, dejlige udearealer, parkeringspladser og alle de andre faciliteter, der gør din hverdag lettere. Vi ved, at nutidens lejere ikke ønsker at tage bad over håndvasken eller stå i kø i en snusket vaskekælder for at vaske tøj.

Vores boliger er spredt over det meste af Danmark, fra storbyer som Aarhus, Odense og København til mindre byer og forstæder som Fredericia, Silkeborg, Taulov, Borup, Slagelse og mange flere. Vi udvider løbende vores portefølje med nye lejemål, så hold øje med vores hjemmeside for at få de nyeste opdateringer om nye ejendomme.

HVEM BOR I VORES BOLIGER?

Vi lejer boliger til alle – og vi gør det uden komplicerede opskrivningssystemer og ventelister. Om du er studerende, single, gift, har børn eller er 75+, så har vi et hjem til dig og din familie. Vi har alt fra attraktive 1-værelses boliger i de populære studiebyer til rækkehuse i forstæderne og store liebhaverlejligheder i bymidten.

Fælles for alle vores boliger er, at de er opført med fokus på kvalitet og funktionalitet – og det er vi meget stolte af.

SENIORKONCEPT
Vores seniorkoncept er noget, vi er meget stolte af at kunne præsentere. Her er der nemlig fokus på lejere over 55 år uden hjemmeboende børn. Konceptet indebærer en række initiativer, der fremmer det sociale fællesskab. Her kommer man til at bo blandt ligesindede, og nogle af ejendommene har fx tilhørende fælleshus, orangeri, petanquebane og gæstehus.

VI SØRGER FOR DEN GODE LEJEROPLEVELSE

Hos os er hverdagen centreret omkring ét mål: At skabe den bedst mulige lejeroplevelse. Vi er med dig hele vejen, fra den dag du flytter ind. Ved indflytning modtager du en velkomstpakke, som indeholder vigtige informationer, nyttige guides og eksklusive rabataftaler på blandt andet gardiner og internet.

Hvert år sender vi en tilfredshedsundersøgelse, hvor du kan give feedback og forslag til, hvordan vi kan forbedre os. Vi er synlige og tilgængelige gennem hele din lejeperiode og lægger stor vægt på at opbygge et godt og nærværende forhold til alle vores lejere. Vi er altid til rådighed online og pr. telefon, og har fokus på at sikre en god indflytningsoplevelse. Derudover har vi et akutnummer, du kan ringe til, hvis der skulle opstå akutte problemer.

Yderligere støtter vi op om et godt naboskab, og opfordrer til initiativer til fællesskab og sociale aktiviteter, som fx vejfester og sommerfester. Alt i alt gør vi os umage for at sikre, at du som lejer føler dig set og hørt.

HVORDAN FUNGERER VORES UDLEJNINGSPROCES?

Hos Go'Bolig sætter vi en stor ære i, at vores udlejningsproces er simpel og problemfri. Det skal være nemt at søge bolig hos os - og vi har eksempelvis hverken ventelister eller tidsbegrænsede lejeperioder. 

For at gøre det nemt for dig, har vi lavet en animationsvideo, der illustrerer vores udlejningsproces - simpelt og kronologisk. 

Vi håber, den kan klæde dig på til at blive lejere hos os. 

SE VIDEOEN HER

 

VORES HISTORIE

Go’Bolig opstod i 2017, fordi vi gerne ville vise, at boligudlejning kan gøres bedre.I takt med, at vores moderskib - ejendomsselskabet Koncenton - voksede sig større og større, øjnede vi muligheden for at starte vores egen udlejningsafdeling. Ejendomsselskaber får ofte eksterne firmaer til at tage sig af både udlejning og ejendomsdrift, men vi ville gerne vende det hele på hovedet. Vi valgte derfor at tage begge dele hjem – og det har vi på igen måder fortrudt. Vi er nemlig meget bevidste om, at det er i den korte afstand mellem os og vores lejere, at den optimale lejeroplevelse opstår. 

Det er da heller ikke uden grund, at vi har branchens bedste ranking på Trustpilot. Vores lejere er glade for at bo i vores boliger, og tomgangen i vores ejendomme er langt under landsgennemsnittet.

HVEM STÅR BAG?

Teamet hos Go’Bolig lider af konstant vokseværk. Vores hold består af den bedste blanding af dygtige folk med kompetencer inden for ejendomsadministration, udlejning, drift, håndværk, IT, marketing og kundeservice, og vi mener selv, vi udgør den perfekte sammensætning for at skabe gode lejeroplevelser.

Vi er alle 100% dedikerede til at give vores lejere det bedste hjem. Vores mentalitet er i øjenhøjde med dig, der bor i vores boliger. Vi kender boligerne og nærområderne, så vi kan vejlede dig til det helt rigtig hjem.

HVORDAN FÅR DU FAT I OS?

Hvis du har spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her på siden, er du velkommen til at kontakte os på både mail og telefon:

Email: info@gobolig.dk

Telefon: +45 69607040. Telefontid: Mandag-fredag: 9.00-14.00.

Er du allerede lejer hos og ønsker at indberette fejl på dit lejemål, sker det her.

 

Følg os gerne på vores sociale medier:  

Facebook

Instagram

LinkedIn