Vi sidder klar til at hjælpe!

Hos Go'Bolig betyder det alverden for os at være tilgængelige for både kommende og nuværende lejere, og på denne side kan du få et hurtigt overblik over, hvordan du kan kontakte os. Tøv ikke med at tage fat i os – vi er her for at hjælpe. 

KOMMENDE LEJER

Er du interesseret i en fremvisning eller har du spørgsmål til et lejemål, er du meget velkommen til at kontakte os på enten email eller telefon: 

Email: udlejning@gobolig.dk

Telefon: +45 6960 7040

Telefontid: Alle hverdage fra 9.00-14.00

Vores telefoner er lukkede på lørdage, søndage- og helligdage samt fredagen efter Kristi Himmelfartsdag.


DU KAN FINDE SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL I VORES FAQ

Vi har udarbejdet en FAQ, der giver svar på de oftest stillede spørgsmål og svar fra vores kommende og nuværende lejere. 

NUVÆRENDE LEJER

Bor du allerede i en af vores ejendomme og ønsker at kontakte os vedrørende dit lejemål, er du meget velkommen til at udfylde nedenstående formular. Fremgår din adresse ikke af ejendomslisten på formularen, skyldes det at du skal melde sagen ind via lejerportalen mit.gobolig.dk. Afhængigt af din udfordring får du hurtigst muligt en tilbagemelding fra os eller ejendommens vicevært.

Haster din henvendelse, er du velkommen til at kontakte os på telefonen.

Telefon: +45 6960 7040

Telefontid: Alle hverdage fra 9.00-14.00

Vores telefoner er lukkede på søn- og helligdage samt fredagen efter Kristi Himmelfartsdag. 

Før du kontakter os, venligst tjek dit spamfilter/uønsket post, da svaret kan være i din inbox allerede.  

Kan du ikke finde din ejendom på listen, er det fordi, du er blevet tilknyttet vores nye digitale lejerportal, Mit Go'Bolig, hvori du kan kontakte os vedrørende dit lejemål. Du har modtaget en mail med en invitation, og ellers er du meget velkommen til at kontakte os på telefon. Du kan finde guides til Mit Go'Bolig her.

FORMELLE KLAGER

Hvis du har haft en dårlig oplevelse med os og ønsker at indgive en formel klage, kan du gøre det her.

Almindelige driftsudfordringer skal ikke indberettes som en klage, her skal du bruge ovenstående formular. 

 

Anne, Lejerservicekoordinator hos Go´Bolig.

Hos Go'Bolig betyder det alverden for os at være tilgængelige for både kommende og nuværende lejere. Tøv ikke med at tage fat i os - vi er her for at hjælpe.

PRESSE

Det er Go' Boligs marketingafdeling, der tager sig af henvendelser fra pressen. Mangler du et billede af vores ejendomme eller kommende projekter? Har du brug for en udtalelse? Eller er du journalist eller pressemedarbejder og har spørgsmål til os? Så kontakt marketing- og kommunikationschef Henrik Jakobsen på tlf. 3073 4736 eller e-mail hja@gobolig.dk.