Betingelser

Go' Bolig - som er en del af Koncenton A/S - må sende mig e-mails og ringe mig op omkring relevant markedsføring vedrørende deres lejemål (du kan efterfølgende til en hver tid frabede dig dette).

Go' Bolig må med henblik på markedsføring indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med oplysninger, som Go' Bolig allerede har eller får fx via cookies fra Go'Boligs hjemmesider. De indsamlede data omfatter navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, køn, fødselsdato, browsingmønster på Go' Boligs hjemmeside, og oplysninger om click på Go' Boligs hjemmeside. 
Go' Bolig må dele data om mig og mine aktiviteter internt i koncernen og med koncernens samarbejdspartnere med det formål at sende mig e-mails tilpasset min profil vedrørende Go'Boligs produkter.

Mine data vil blive opbevaret af Go' Bolig, som jeg altid kan kontakte, hvis jeg har spørgsmål eller ønsker vedr. data om mig og mine aktiviteter. Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke via info@gobolig.dk, også over for de samarbejdspartnere, Go' Bolig har delt mine data med.

Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Go' Bolig benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig. Go' Bolig er dataansvarlig, og selskabet er en del af Koncenton A/S.
Koncenton A/S har CVR-nr. 36 54 70 65 og holder til på Silkeborgvej 2, Aarhus C.

Klik her for at få oplysninger om Go' boligs cookie- og privatlivspolitik.