Åbent hus

Vi afholder åbent hus på Bertasminde i Trige på nedenstående datoer. Skriv gerne i kommentarfeltet hvornår du ønsker at komme.

Fakta

Type C
Antal værelser 4
Bruttoareal 102 m2
Overtagelse Snarest

Depositum Tre måneders leje
Forudbetalt leje En måneds leje

Plantegning

Om boligerne

I Byhøjparken i Trige udlejer vi 15 velindrettede rækkehuse, vi kalder det skønne nye projekt Bertasminde. Boligerne er perfekte til den lille familie, som vil bo i et veletableret boligkvarter med plads til at leve og lege. Projektet er desuden Svanemærket. Rækkehusene er 4-værelses på 101-105 m2 - alle med egen have, terrasse og skur.

INDE:

Rækkehusene har et stort køkken-alrum, med køkken fra Svane. Det lækre køkken-alrum er husets hjerte, som inviterer til mange timer med hele familien og alle vennerne, da der er rigeligt plads til at indrette sig med spisebord og sofaarrangement.

Fra husets hjerte har du adgang til de resterende værelser, depot og entré, hvor der er masser skabsplads. Der er to mindre værelser, som er oplagt til børneværelser eller kontor og et større værelse, som er oplagt til soveværelse. Alle værelserne har egen skabsplads.

Badeværelset er med gråtonet/natur fliser, masser plads til opbevaring i toiletmøblet, væghængt toilet, vaskemaskine og kondenstørretumbler.

UDE:

Alle rækkehusene har egen lille have og terrasse med plads til at nyde den friske luft i fred. Du får både plads til et bord og nogle stole på terrassen, og den lille grønne græsplæne er perfekt til leg og måske lidt stangtennis, et fodboldmål eller en sandkasse. Rækkehusenes terrasse fremgår ikke af plantegningen.

FÆLLESOMRÅDE:

Området omkring rækkehusene i Bertasminde indbyder til mange sjove timer. Her er naturlegepladser, pergolaer, boldbaner, shelters, bålplads og bordebænkesæt, som alt sammen er en del af hele området Bertasminde og til fri afbenyttelse af alle. Der er plads til at lege, mødes med naboerne over et spil rundbold eller en hyggelig gåtur med hunden.

HUSDYR:

Dine pelsede venner er velkomne, du skal blot ansøge om tilladelse til at have dem.

Katte: Lejere kan ansøge om tilladelse til at holde én indekat på adressen. Udekatte er ikke tilladt.

Hund: Lejere kan ansøge om tilladelse til at holde hund.

Andre dyr: Se vores samlede husdyrsregler her.

HÅRDE HVIDEVARER:

Rækkehusene har alt i hårde hvidevarer. I køkkenet er der ovn, induktionskogeplader, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine. I enten bryggers eller badeværelse er der vaskemaskine og kondenstørretumbler.

PARKERING:

Der er parkeringspladser til fri afbenyttelse samt fire dobbelt-elladestandere på den fælles parkeringsplads.

Om området

Trige er en forstad til Aarhus og ligger blot 18 minutters kørsel fra Aarhus midtby.

Byen består af flere villakvarterer fra slutningen af 1960’erne og et nyere område fra begyndelsen af 2010’erne, herunder Trigeparken.

Det er en veletableret by med en god, lokal skole, der hedder Bakkegårdsskolen, flere daginstitutioner, et bibliotek, fritids- og sportsfaciliteter samt indkøbsmuligheder. Der er ligeledes mulighed for at spise lækker take away fra byen eller besøge den lokale café Caféen Bjørnshøj. Alt i alt den perfekte forstad med alle familiens favorit fornødenheder.

Trige Skov byder på mange friske timer i naturen. Der er også flere åndehuller som Ellens plæne, Holmkærparken legeplads eller Legeplads Trigemøllevej.

Der er lidt mere end 3400 indbyggere, men Trige er en by i udvikling med flere byggeprojekter i udsigt. Det er særligt børnefamilierne, som søger mod Trige, da der er plads til at være.

Afstande til:

  • 270 meter til institution
  • 1 kilometer til skole
  • 300 meter til Rema 1000
  • 500 meter til busstop
  • 1,2 km til Trige Bibliotek
  • 1,5 km til take away og café
  • 2 km til Trigeskov
  • 12 km til Aarhus C

Kontakt os

Du er meget velkommen til at udfylde denne formular, hvis du har spørgsmål.

KLIK HER FOR AT LÆSE VORES PRIVATLIVSPOLITIK
Joakim Høed Nørlev
Udlejningskonsulent, Jylland

Lejemål

Lejemål på Byhøjparken 20-48, 8380 Trige

Nr. Type Værelser Areal Pris pr. md. Overtagelse Mere info Status
Byhøjparken 20 C 4-værelses 105 m2
Byhøjparken 22 C 4-værelses 101 m2
Byhøjparken 24 C 4-værelses 105 m2
Byhøjparken 26 C 4-værelses 105 m2
Byhøjparken 28 C 4-værelses 105 m2
Byhøjparken 30 C 4-værelses 105 m2
Byhøjparken 32 C 4-værelses 101 m2
Byhøjparken 34 Senior 4-værelses 105 m2
Byhøjparken 36 Senior 4-værelses 105 m2
Byhøjparken 40 C 4-værelses 105 m2
Byhøjparken 42 Senior 4-værelses 105 m2
Byhøjparken 44 C 4-værelses 102 m2
Byhøjparken 46 C 4-værelses 102 m2
Byhøjparken 48 Senior 4-værelses 105 m2
Byhøjparken 38 C 4-værelses 101 m2